Dela spårningsinformation med mina kunder i Hanterad WordPress-e-handel

När dina kunder väntar på en leverans vill de veta när de kan förvänta sig att den kommer. Med leveransspårning i Hanterad WordPress-e-handel kan dina kunder automatiskt få ett e-postmeddelande när du lägger till leveransinformation i deras beställning. E-post som skickas till objektet är aktiverat som standard i dina WooCommerce-inställningar. Så här visar du dessa inställningar och kontrollerar e-postmeddelandet:

1. Gå till WooCommerce > Inställningar > E-post .
  2. Välj det e-postmeddelande som skickats.

På den här inställningssidan kan du redigera standardtypens ämne och innehåll. Standardinställningarna är:

• Standardämne : Ett objekt från{site_title} beställning{order_number} har skickat!
  • Standardrubrik : Ditt paket är på väg!
  • Standardtilläggsinnehåll : Observera att det kan ta lite tid för operatören att uppdatera spårningsinformationen för leveransen.

E-postmeddelandet innehåller sedan en transporttabell med operatörens namn och spårningsnummer. Spårningsnumret kommer att formateras som en URL-länk om du angav en spårnings-URL när du lade till spårningsinformationen för leveransen i beställningen .

OBS! Alla andra beställningsrelaterade e-postmeddelanden utom återbetalningar innehåller nu leveransinformation.