Dela min Office 365/Outlook-kalender

Om du har en offentlig Office 365/Outlook-kalender kan du dela den med besökarna på din webbplats. Alla uppdateringar som görs i Office 365/Outlook-kalendern skickas automatiskt till din webbplats. (Du kan inte ändra kalendern från din webbplats.)

Det finns två avsnitt om att ansluta en kalender till din webbplats. I det här avsnittet får du reda på hur du kopierar iCal-URL från ditt Office 365/Outlook-konto. I det andra avsnittet får du reda på hur du kan Visa en kalender på min webbplats.

1. logga in på ditt Office 365-konto.
  2. Klicka på rutnätsknappen längst upp till vänster och välj Kalender.
    ALTEXT
  3. Klicka på kugghjulsikonen (Inställningar) och välj Kalender.
    Klicka på kugghjulsikonen och välj Kalender.
  4. Under Delade kalendrar väljer du Kalenderpublicering.
  5. Under Välj en kalender väljer du den kalender som ska visas på din webbplats.
    Välj en kalender som du vill använda

OBS! Kontrollera att kalendern som du väljer innehåller framtida händelser. Om den inte gör det kommer GoCentral meddela att inga händelser har hittats i kalendern.

6. Under Välj behörigheter väljer du Fullständig information och kopierar sedan ICS-adressen.

OBS! Kontrollera så att du använder ICS-länken. GoCentral känner bara igen ICAL som en giltig Office 365-kalender att importera. Klicka på Spara om ingen ICS-adress visas.

Välj en kalender som du vill använda
  7. Klistra in adressen i ett textdokument och spara det. Du ska använda den i Nästa steg nedan.
  8. Klicka på Spara innan du stänger fönstret Inställningar.