Dela min Outlook-kalender på min webbplats

Dela din offentliga Outlook-kalender på din webbplats, till exempel med kommande händelser eller klasser. Sedan uppdateras även eventuella ändringar i din kalender automatiskt på din webbplats. (Du kan inte ändra kalendern direkt från din webbplats.)

Det finns två delar i att ansluta en kalender till din webbplats. Den här delen förklarar hur du kopierar iCal-URL: en från ditt Outlook-konto. Den andra delen förklarar hur du visar en kalender på din webbplats .

Den här videon är en del av instruktionsvideor för Lägga till avancerade funktioner i Webbplatsverktyget .

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar .
  3. Välj Kalender och sedan Delade kalendrar .
    Panel med Kalender till vänster och Delade kalendrar till höger
  4. Under Publicera en kalender använder du listrutorna för att välja den kalender du vill dela på din webbplats och väljer Kan visa all information .
  5. OBS! Se till att din kalender redan innehåller framtida händelser, annars kan Websites + Marketing inte hitta några händelser.
  6. Välj Publicera .
    Publicera
  7. Kopiera den ICS- adress som visas.
    ICS-URL
  8. Klistra in adressen i ett textdokument och spara den. Du använder den i nästa steg och visar en kalender på din webbplats .