Anslut till Avalara AvaTax

Anslut till ett nytt eller befintligt AvaTax-konto. Om du har mer än ett företag i AvaTax väljer du rätt företag för att spela in dina Websites + Marketing onlinebutikstransaktioner.

Obligatoriskt: Du behöver ett Websites + Marketing Commerce Plus-paket ( jämföra planer och priser ).
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. På kontrollpanelen expanderar du Handel och väljer sedan Inställningar .
  4. Välj moms för moms på fysiska och digitala produkter i din onlinebutik.
  5. Välj Anslut gratis .
  6. Om du redan har ett Avalara-konto väljer du Logga in . Om du skapar ett nytt konto fyller du i informationen i formuläret och väljer Skapa konto .
  7. Logga in på ditt nya konto i Avalara med inloggning och lösenord som du precis har skapat.
  8. Välj vilket företag du vill ansluta så att Avalara kan registrera dina transaktioner och välj sedan Spara .

OBS! Från området Skatter på din Websites + Marketing-webbplats väljer du Inställningar när som helst för att återvända till Avalara. Välj Ytterligare inställningar för att öppna hela ditt Avalara-konto i samma fönster.