Kontrollera bandbredd och diskutrymme som används av mitt Windows-värdtjänstkonto

Ditt Windows-värdtjänstkonto använder bandbredd när det skickar eller tar emot data via webben. Så här kontrollerar du hur mycket bandbredd ditt konto har använt samt tillgängligt diskutrymme.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Välj Webbhotell och välj Hantera bredvid det Windows-värdtjänstkonto som du vill visa.
  3. Gå till kontots kontrollpanel och välj Plesk Admin.

På höger sida på sidan (eller längst ner på sidan om du är på en mobil enhet), i användnings avsnittet Resurs visar mängden trafik bandbredd hela kontot har använt.
    resursanvändning i plesk

För mer information om trafik och tillgängligt diskutrymme, välj Visa mer statistik .