Ändra mitt FTP-lösenord för Windows-värdtjänster

Följ dessa steg för att ändra FTP-lösenordet för ditt Windows-värdtjänstkonto. När du först konfigurerar ditt konto genererar vi automatiskt ett lösenord åt dig, men för att komma åt ditt konto via FTP (eller för att logga in direkt på Plesk) bör du ändra lösenordet till något du känner till.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Välj Värdtjänster och välj Hantera bredvid det Windows-värdtjänstkonto du vill hantera.
  3. I kontoDashBoard i avsnittet Inställningar, notera din Plesk in. Detta är också ditt primära FTP-användarnamn (och ditt Plesk-användarnamn).
  4. Välj Ändra bredvid Lösenord .
  5. Ange ett nytt lösenord och ange det igen under Bekräfta nytt lösenord . Lösenordet måste vara mellan 7 och 20 tecken långt och måste innehålla minst en stor bokstav, en liten bokstav och ett nummer. Du uppmanas om de två lösenorden inte stämmer.
  6. Välj Ändra lösenord . När du har bekräftat meddelandet stänger du dialogrutan. Nu är du redo att ansluta till ditt konto med FTP.

Relaterade steg

Mer information

• Logga in direkt på Plesk i en webbläsare genom att gå till https://[yourdomännamn]: 8443 . Du uppmanas att ange ditt användarnamn och lösenord för Plesk - vilket är samma som ditt FTP-användarnamn och lösenord. Mer information finns i Plesk-dokumentationen.