Ta bort domäner från DNS-värdtjänster

Du kan ta bort domäner från DNS-värdtjänster när som helst. Detta tar bort och inaktivera zonfilen från ditt GoDaddy-konto, men du måste ändra dina namnservrar igen för att hantera dina DNS-inställningar någon annanstans.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Från sidomenyn väljer du DNS-värdtjänster under Tjänster .
    skärmdump av sidomenyn med värdtjänsten för dns markerad
  3. Markera kryssrutorna bredvid de domäner du vill ta bort. Eller markera kryssrutan bredvid Domännamn och välj sedan Välj alla .
    skärmdump av flera domäner valda
  4. Välj Ta bort zoner på åtgärdsmenyn.
  5. Markera kryssrutan för att bekräfta borttagningen och välj sedan Ja, Ta bort för att slutföra.

Vi tar bort domänen från ditt konto omedelbart, men det kan ta upp till 90 minuter att bearbeta det fullständigt.