Byt rotmapp för en sekundär domän

Om du har antingen ett Deluxe, Premium, Unlimited eller Komplett värdkonto kan du lägga till sekundära domännamn i ditt värdtjänstkonto. Sekundära domäner har webbplatser som fungerar oberoende av de primära domänerna som finns i separata mappar. För mer information, se Vilken sorts värdtjänstkonto har jag?

Du kan när som helst ändra vilken mapp dina sekundära domännamn använder för roten på deras webbplatser.

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Klicka på Tilläggsdomäner.
  5. Klicka på pennan bredvid den domän du vill ändra i Tilläggsdomäner.
  6. Ange en ny dokumentrot, med början på din hemkatalog, och klicka på Ändra.

Det sekundära domännamnet visar nu indexfilen du har lagt upp i den mappen. För mer information, se