Börja om med min Generation 4-server (återskapa)

Om du vill gå tillbaka till ny konfiguration av servern kan du välja att återskapa den. Då blir den precis som en ny server.

Varning: När du återskapar servern raderas allt innehåll på serverns hårddisk och åtgärden kan inte ångras.
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på Hantera bredvid den server som du vill ometablera.
  4. Klicka på ikonen med tre punkter (bredvid Starta WHM) och välj Återskapa server.
    klicka på ikonen med tre punkter
  5. Skriv REBUILD i fältet (med versaler) och klicka sedan på Förstör och återskapa server.
  6. Fortsätt med Konfigurera min Generation 4-server.