Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Börja om med min Gen 4-server (bygg om)

Om du vill återgå till en ren installation på din Generation 4 VPS eller Dedikerade server kan du bygga om den (kallas även för återinrättning), vilket återställer den till en nyinköpt server.

Varning: Om du återskapar raderar allt innehåll på serverns hårddisk, inklusive alla säkerhetskopior, och kan inte ångras.
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på Hantera bredvid den Generation 4-server som du vill bygga om.
  4. I det övre högra hörnet av sidan klickar du på Serveråtgärder och väljer sedan Återskapa server .
  5. Följ anvisningarna på sidan Omskapa din server och fortsätt sedan medKonfigurera min Gen 4-server .