Behöver jag säkerhetskopiera min Hanterad WordPress-webbplats?

Hanterad WordPress lagrar automatiskt säkerhetskopior för 30 dagar och du behöver inte göra något för att aktivera funktionen.

Note: The Worker Plugin for Pro Accounts is required in order for backups to run. (Pro accounts are available in the U.S.A. and Canada.)

Om du vill använda en av säkerhetskopiorna för att återställa din webbplats, se någon av följande artiklar:

  • Återställa min webbplats (för Bas-, Deluxe-, Komplett- eller Utvecklare-konton)
  • Återställ min webbplats (for Pro Managed WordPress accounts, available in the U.S.A. and Canada only)
  • (for Pro Managed WordPress accounts, available in the U.S.A. and Canada only)

Note: Backups are only available for active Managed WordPress plans. If the plan is removed due to failed billing, you will need to restore from local backups or contact support for additional options.

Next steps

More info


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.