Hanterade WordPress-bloggar Hjälp

Behöver jag säkerhetskopiera min Hanterad WordPress-webbplats?

Hanterad WordPress lagrar automatiskt säkerhetskopior för 30 dagar och du behöver inte göra något för att aktivera funktionen.

OBS! Du måste använda insticksprogrammet Worker för Pro-konton för att säkerhetskopieringarna ska fungera. (Pro-konton är tillgängliga för USA och Kanada.)

Om du vill använda en av säkerhetskopiorna för att återställa din webbplats, se någon av följande artiklar:

OBS! Säkerhetskopieringarna är endast tillgängliga för aktiva hanterade WordPress-planer. Om planen tas bort på grund av problem med faktureringen måste du återställa från lokala säkerhetskopior eller kontakta supportavdelningen för att få mer information om andra alternativ.