Hanterad WordPress Hjälp

Behöver jag säkerhetskopiera min Hanterad WordPress-webbplats?

Hanterad WordPress lagrar automatiskt säkerhetskopior i 30 dagar – du behöver inte göra något för att aktivera funktionen. För Pro-konton krävs insticksprogrammet Worker för att säkerhetskopieringar ska kunna köras, och det installeras som standard (Pro-konton är tillgängliga i USA och Kanada).

Varning! Säkerhetskopieringarna är endast tillgängliga för aktiva hanterade WordPress-paket. Om paketet tas bort på grund av problem med faktureringen måste du återställa från lokala säkerhetskopior eller kontakta supportavdelningen för att få mer information om andra alternativ.