Begäran om att få ut de personuppgifter som har samlats in för mitt SSL-certifikat

OBS! Informationen i den här artikeln gäller endast för personer inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) som stöd för Den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). Den här artikeln gäller inte om du bor utanför EES.

Du kan begära ut en kopia av de data som samlas in när vi utfärdar ditt SSL-certifikat.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna SSL-hanteraren.
  2. Klicka på Hjälp och sedan på Skicka begäran om data.
    Skicka begäran
  3. Klicka på Begär data.
    Begär data
  4. En bekräftelse visas och dina personuppgifter skickas till din registrerade e-postadress inom 72 timmar.