Begär återbetalning för mitt Good As Gold-konto

För att begära en återbetalning för pengarna du har sparat i Good As Gold, kontakta en GoDaddy-guide .

Mer information

• Det finns en transaktionsavgift på 20 USD för att behandla återbetalningen, vilket tas från det totala belopp som vi återbetalar.
  • Endast fullsaldo återbetalas.
  • Återbetalningar skickas som checkar; vi drar inte tillbaka pengar till ditt konto.
  • Begäranden kan ta upp till 8 veckor att behandla och skickas via e-post.