Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Hjälp

GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Begär återbetalning för min GoDaddy Studio-prenumeration

Ledsen att höra att du letar efter en återbetalning. För att se till att begäran går så smidigt som möjligt för dig, följ stegen för din enhet.

OBS! Se till att du säger upp prenumerationen så att du inte debiteras igen efter att du har fått en återbetalning.

Alla betalningar som görs i App Store hanteras direkt av Apple, och återbetalningar sker efter eget gottfinnande. Kontakta Apple via följande steg:

1. Hitta Apple-fakturan för ditt köp (du får en via e-post när du gör en betalning till App Store).
  2. Välj Rapportera ett problem längst ner på fakturan och fyll i nödvändiga uppgifter.
  3. Om du inte har en Apple-faktura kan du även logga in på Apple med ditt Apple-ID och begära återbetalning.

Inom 48 timmar efter att du köpt en månads- eller årsprenumeration kan du få en återbetalning från Play Butik. Följ dessa steg:

1. Logga in på ditt Google Play Butik-konto i en mobilwebbläsare (som Chrome).
  2. Välj Orderhistorik i navigeringsfältet längst upp på skärmen.
  3. Välj Rapportera ett problem i den beställning du vill returnera och välj det alternativ som beskriver din situation.
  4. Fyll i formuläret och ange att du vill ha en återbetalning.

Du bör få ett svar från Google inom fyra arbetsdagar. Besök Google Support för mer information om hur du begär en återbetalning för ett köp på Google Play .

Efter 48 timmar och inom 30 dagar efter köp av en årlig prenumeration kan GoDaddy vanligtvis tillgodose en begäran om återbetalning. Följ dessa steg:

1. Gå till GoDaddy-supportformuläret .
  2. Under Vad handlar din fråga om? välj A återbetalning .
  3. Fyll i resten av formuläret och välj Skicka .

Av säkerhetsskäl ska du inte inkludera känslig personlig information, t.ex. bankuppgifter eller lösenord.

Om du har köpt din prenumeration via webbplatsen GoDaddy Studio följer du stegen för att begära en återbetalning via GoDaddy .

OBS! Om din återbetalning bearbetas kommer din PRO-åtkomst att återkallas.