Ladda ner ett cPanel-konto med Daily Backups

Ladda ner en tar.gz-säkerhetskopia av hela ditt cPanel-konto med Daily Backups.

1. Logga in på ditt GoDaddy produktsida .
  2. Välj Webbhotell . Välj sedan Hantera bredvid det Linux-värdtjänstkonto som du vill återställa.
    klicka på hantera
  3. Välj Säkerhetskopior längst upp på skärmen.
  4. Välj Visa säkerhetskopior .
  5. Välj önskat datum för säkerhetskopiering. Det kan ta några minuter innan motsvarande säkerhetskopia har monterats på cPanel-servern.
  6. Välj Exportera kontot .
  7. (Valfritt) Markera kryssrutorna för att exportera databasen eller hemkatalogen .
  8. Välj Starta export .
  9. När bekräftelsen Klart visas längst upp väljer du Ladda ned .

Välj fliken Logg för återställningsåtgärder för att visa och hämta din säkerhetskopia vid ett senare tillfälle.