Avbryta DNS-värdtjänster

Avbryt DNS-värdtjänster för domäner som inte har registrerats med GoDaddy när som helst. Detta tar bort och inaktiverar zonfilen från ditt konto hos GoDaddy, så att du kan hantera DNS någon annanstans.

1. Logga in på Domänkontrollcentret för GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill arbeta med. Eller markera bockikonen och Välj alla .
  3. Välj DNS > Avbryt DNS-värdtjänster .
    avbryt värdtjänst för dns
  4. Markera kryssrutan för att bekräfta att du avbeställer.
  5. Välj Spara.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina DNS-ändringar börjar gälla globalt.