Avbryta DNS-värdtjänster

Du kan när som helst avbryta Värdtjänst-DNS för en domän. Detta gör att zonfilen från ditt konto hos oss tas bort och inaktiveras, vilket gör att du kan hantera DNS från andra platser.

1. Logga in på Domänkontrollcentret för GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill arbeta med. Du kan också klicka på bockikonen och Välja alla.
  3. Under den nedrullningsbara DNS-menyn väljer du Avbryt Värdtjänst-DNS.
    avbryt värdtjänst-dns
  4. Markera kryssrutan för att bekräfta att du vill avbryta, och välj därefter Spara.
  5. OBS! Det kan ta upp till 24 timmar innan processen slutförs.