Avbryt att flytta en domän till ett annat konto

Du kan avbryta flytten av en domän till ett annat GoDaddy-konto eller kontoändring när som helst.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj Domäner > Väntande kontoändringar .
    välj överföringar från domänmenyn
  3. Välj Till ett annat GoDaddy-konto för domäner som flyttar från ditt konto. Eller välj Från ett annat GoDaddy-konto för domäner som flyttar till ditt konto.
  4. Markera kryssrutan bredvid domänen du avbryter. Eller markera bockikonen och Välj alla .
  5. Välj Avbryt överföring över din lista över domäner.
  6. Bekräfta avbeställningen genom att välja Ja, Avbryt överföring .