GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Avbeställ min GoDaddy Studio PRO-prenumeration

Du kan säga upp prenumerationen på GoDaddy Studio PRO eller Teams när som helst. När faktureringsperioden är slut kommer du att ha ett gratis GoDaddy Studio-konto.

OBS! Om du endast tar bort GoDaddy Studio-appen avslutas inte din prenumeration - du debiteras fortfarande.

För att säga upp din GoDaddy Studio PRO-prenumeration följer du stegen för din plattform.

Från appen Apple Inställningar:

1. Öppna appen Inställningar på din enhet.
  2. Tryck på ditt Apple-ID.
  3. Välj Prenumerationer .
  4. Hitta GoDaddy Studio och välj det.
  5. Längst ner på skärmen väljer du Avbryt prenumeration .

Från GoDaddy Studio-appen:

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Längst ner på skärmen väljer du Projekt .
  3. Välj den i det övre högra hörnetInställningar iOS Ikonen Inställningar .
  4. Välj Hantera prenumeration .
  5. Rulla ner och tryck på Avbryt prenumeration .