Auktorisera överföringen av min domän till GoDaddy

För att kunna överföra ditt domännamn till GoDaddy måste du ange en giltig auktoriseringskod (kallas även för en EPP-kod eller överföringsnyckel ). Du kan ange auktoriseringskoden från ditt GoDaddy-konto när du har köpt domänöverföringen .

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Gå till menyn Domäner och markera Överföringar:
    välj överföringar från domänmenyn
  3. Under Väntande överföringar på väg väljer Köpta.
    överföringar in eller ut
  4. Leta upp eventuella domäner som visar korrekt auktoriseringskod i kolumnen Status .
  5. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill auktorisera. Eller klicka på bockikonen och Välj alla
  6. Välj Acceptera överföring ovanför domänlistan.
  7. Ange din auktoriseringskod på fliken Grundläggande eller Avancerat:
    • Grundläggande - Ange auktoriseringskoden i fältet bredvid domännamnet.
    • Avancerat - Ange ett domännamn och dess auktoriseringskod per rad, åtskilda av komma, blanksteg eller flik.
  8. Markera Jag auktoriserar överföringen ... och klicka sedan på Slutför.
  9. Klicka på OK.

OBS! Domänöverföringar kan ta mellan 5 och 7 arbetsdagar att slutföra.

Relaterat steg

• Har överföringen hakat upp sig eller får du felmeddelanden? Ta en titt på våra felsökningstips.

Mer information

• Vissa domännamn, som ccTLD:er, kan ha specialkrav vid överföringar.