Auktorisera överföringen av min domän till GoDaddy

Obligatoriskt: Om du har köpt en domän före 2017-05-26, kan du fortfarande behöva slutföra de här stegen för att auktorisera överföringen. Om du har köpt din domän efter 2017-05-16 behöver du bara auktorisera den inkommande överföringen genom att klicka på knappen Godkänn i e-postmeddelandet som skickas till den administrativa kontaktens (admin) e-postadress (eller registrerarkontaktens e-postadress för .au-domäner). Det var allt!

När du har ‌‌köpt en domännamnsöverföring till GoDaddy behöver du auktorisera GoDaddy för att slutföra överföringen av domännamnet.

1. Logga in på din Mina Produkter-sida.
  2. Klicka på fliken Mina produkter om du inte kommer dit direkt:
  3. Fliken Mina produkter

4. Klicka på Hantera alla:
  5. Hantera alla

6. Välj Inkommande överföringar på menyn Domäner:

Kontrollera statusen för inkommande överföring

7. Klicka på Auktorisera överföring.
  8. Klicka på Lägg till nu.
  9. Gör något av följande:
    • Klicka på fliken Grundläggande och ange auktoriseringskoden från nuvarande registrator (om det är tillämpligt) i fältet bredvid domännamnet.
    • Välj fliken Avancerad och ange sedan ett domännamn och dess auktoriseringskod per rad. Skilj domännamnet från auktoriseringskoden med komma, blanksteg eller tabb.

OBS! Om du inte har en auktoriseringskod, se Hur skaffar jag en auktoriseringskod så att jag kan överföra mitt domännamn till dig? Vissa domännamnstillägg behöver inte denna auktoriseringskod.

10. Markera Jag auktoriserar överföringen ... och klicka sedan på Slutför.
  11. Klicka på OK.

För de flesta domännamnstillägg tar en överföring mellan registratorer fem till sju dagar från det att den godkänns. Vissa nationella toppdomäner (domännamn med landskoder) kan ta längre tid.

Nästa steg

Kontrollera förloppet för domännamnsöverföringen.