Återställ min Websites + Marketing-webbplats från en tidigare säkerhetskopia

Webbplatsredigeraren Websites + Marketing sparar alla ändringar medan du arbetar. Den gör automatiska säkerhetskopior när större ändringar sker, som byte av tema, att du publicerar din webbplats eller att ett avsnitt raderas. Vissa vill skapa manuella säkerhetskopior också (sparas också i webbplatshistoriken).

Varning: Om du återställer en webbplats från en säkerhetskopia försvinner alla ändringar som gjorts efter datumet och klockslaget för säkerhetskopian som du återställer. Det raderar inte överförda bilder, produkter eller möten, som alla hanteras från menyn på kontrollpanelen.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid din webbplats för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna Hemsideprogram.
  4. Välj Inställningar och därefter Webbplatshistorik.
  5. Håll markören över den säkerhetskopia du vill återställa data från och välj Återställ. När du har återställt innehållet visar hemsideprogrammet ett bekräftelsemeddelande och sidan uppdateras.
    Knappen Återställ
  6. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.