Webbplatsverktyg Hjälp

Återställa min webbplats

Webbplatsredigeraren Website Builder sparar alla ändringar medan du arbetar. Den gör automatiska säkerhetskopior när större ändringar sker, som byte av tema, att du publicerar din webbplats eller att ett avsnitt raderas. Vissa vill skapa manuella säkerhetskopior också (sparas också i webbplatshistoriken).

Varning! Om du återställer en webbplats från en säkerhetskopia försvinner alla ändringar som gjorts efter det datum och det klockslag när du återställer. Det raderar inte överförda bilder, produkter eller möten, som alla hanteras från menyn på kontrollpanelen.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Om du inte redan har öppnat webbplatsredigeraren, välj Webbplats och sedan Redigera webbplats i menyn.
  4. Välj Inställningar.
  5. Välj Webbplatshistorik.
  6. Håll markören över den säkerhetskopia du vill återställa och välj Återställ. När du har återställt innehållet visar webbplatsredigeraren ett bekräftelsemeddelande och sidan uppdateras.
    Knappen Återställ
  7. Välj Publicera för att publicera ändringarna.