Återställa min Generation 4-server från en säkerhetskopia

Du kan när som helst återställa din Generation 4-server från en manuell eller automatisk säkerhetskopia.

Obligatoriskt: Du måste ha minst en manuell (på begäran) eller en automatisk säkerhetskopieringsfil för att återställa servern på det här sättet.
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på Hantera bredvid den server som du vill återställa.
  4. Klicka på Hantera bredvid Säkerhetskopieringar av servern under Säkerhetskopior.
  5. Klicka på På begäran (för att se säkerhetskopieringsfiler som du har skapat manuellt) eller klicka på Automatisk (för att visa de säkerhetskopieringsfiler som vi har skapat åt dig).
  6. Klicka på ikonen med tre punkter vid den webbplats som du vill återställa och välj Återställ.
  7. Läs beskrivningen så att du är säker på att du vill gå vidare. Fortsätt genom att ange ett Nytt lösenord som ska användas med den återställda servern. Det kan vara samma lösenord som du redan använder eller ett helt nytt lösenord. Det bestämmer du själv. Ditt lösenord måste uppfylla kraven som anges.
  8. Ange sedan det nya lösenordet i fältet Bekräfta lösenord.
  9. Klicka på Återställ. Vi återställer din server från säkerhetskopieringsfilen. Det kan ta några minuter och när det är klart kommer du till inställningssidan för den återställda servern.