Återställ mitt primära FTP-lösenord i Linux-värdtjänster

FTP lösenord (som också är din cPanel inloggningslösenord) låter dig ladda upp filer till Linux Hosting konto via en FTP-klient. Du kan även använda detta lösenord för att logga in direkt på cPanel utan att gå igenom ditt värdtjänstkonto.

När du först konfigurerar cPanel skapas både inloggningsnamn och lösenord åt dig. Om du har glömt ditt FTP-lösenord eller vill ändra det från grundinställningen återställer du det här.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontot instrumentpanelen, under Inställningar, bredvid ditt lösenord klicka på Ändra.
    välj ändra
  4. Ange ett nytt lösenord , bekräfta det och klicka sedan på Ändra lösenord .

Relaterade steg

Nästa steg

• För att logga in direkt på cPanel går du till http: // myDomainName / cpanel , där myDomainName är din domän och dess domänsuffix, t.ex. coolexample.com . Du behöver din cPanel-inloggning och ditt nya lösenord.
  • Du kan använda en FTP-klient (som FileZilla) för att ansluta till ditt värdkonto med detta användarnamn och lösenord.