Återställ min webbplats

När du först konfigurerar din webbplats frågar vi vad den handlar om (dess kategori) och namnet du vill använda för att generera dess design. Om du någonsin vill börja om med en helt ny design, inklusive en ny webbplatskategori, måste du återställa din webbplats. Det är inte samma sak som att ”avpublicera” eller dölja webbplatsen, vilket inte är ett alternativ.

Varning: Att återställa webbplatsen innebär att allt innehåll tas bort, med undantag av bilder och butiksprodukter som du har laddat upp. Istället för att återställa (dvs. helt återställa) webbplatsen kan du överväga om det är ett bättre alternativ att använda knappen Återställ (dvs. återgå) i steg 5, vilket ersätter det aktuella innehållet med en tidigare version av webbplatsen.
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på panelen Webbplatsinställningar.
    klicka på panelen Webbplatsinställningar
  4. Klicka på Webbplatshistorik.
  5. Klicka på Återställ webbplatsen.
    Klicka på återställ webbplatsen
  6. Sista chansen att ångra dig! Klicka på Ja, börja om om du har bestämt dig.
    Klicka på Börja om
  7. Webbplatsens innehåll tas bort direkt, och du skickas vidare till de ursprungliga konfigurationsfälten. Ange ny information för att konfigurera webbplatsen med en annan design.
    Ange konfigurationsinformation på nytt

Nästa steg

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.