Återställ min webbplats

När du återställer din webbplats skapar vi automatiskt en säkerhetskopia av din webbplats och ger dig en helt ny webbplatsdesign (text, tema, färger, teckensnitt, sidor, avsnitt osv.) Om du inte gillar den nya designen kan återställa din gamla design.

Även om din webbplats har nytt innehåll tar en återställning inte bort något du hanterar från din instrumentpanel (bilder, video eller uppladdade filer i ditt mediebibliotek, produkter i din butik, evenemang eller möten, sociala medier osv.)

Om du återställer din webbplats för att du vill ändra företagskategori eller bilder kan du överväga att ändra din webbplats istället. Du kan ändra din webbplatskategori, välja ett nytt tema , lägga till eller ta bort avsnitt och ändra bilder när som helst.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder och välj Hantera bredvid din webbplats för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna Hemsideprogram.
  4. Välj Inställningar > Webbplatshistorik .
  5. Välj Återställ webbplats .
  6. Välj Ja, börja om .
  7. Följ anvisningarna för att konfigurera din webbplats igen.