Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Återställ min Gen 4 VPS från en säkerhetskopia

Du kan återställa din Generation 4 VPS från en manuell eller automatisk säkerhetskopiering när som helst.

Obligatoriskt: Du måste ha minst en manuell (på begäran) eller en automatisk säkerhetskopieringsfil för att återställa servern på det här sättet.
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på Hantera bredvid den Generation 4 VPS som du vill återställa.
  4. I det övre vänstra hörnet av kontoinstrumentpanelen, välj säkerhetskopior.
    välj säkerhetskopior
  5. I avsnittet På begäran eller Automatisk klickar du på ikonen med tre punkter för filen du vill återställa från och väljer Återställ .

OBS! På begäran visas dina manuella säkerhetskopior (om du har några) och avsnittet Automatisk visar automatiska säkerhetskopior som vi har gjort åt dig.

6. Läs beskrivningen så att du är säker på att du vill gå vidare. Fortsätt genom att ange ett Nytt lösenord som ska användas med den återställda servern. Det kan vara samma lösenord som du redan använder eller ett helt nytt lösenord. Det bestämmer du själv. Ditt lösenord måste uppfylla kraven som anges.
  7. Ange sedan det nya lösenordet i fältet Bekräfta lösenord.
  8. Klicka på Återställ. Vi återställer din server från säkerhetskopieringsfilen. Det kan ta några minuter och när det är klart kommer du till inställningssidan för den återställda servern.