Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Återställ lösenordet för min Gen 4-server

Så här återställer eller ändrar du lösenordet för din Generation 4 VPS eller Dedicated Server.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter och sedan på Hantera bredvid den Generation 4-server som du vill använda.
  3. I kontots kontrollpanel väljer du Inställningar högst upp på sidan.
    välj inställningar
  4. Klicka på Hantera bredvid Inloggningsuppgifter i avsnittet Åtkomst .
  5. Skriv in och bekräfta det nya lösenordet. Ditt lösenord måste uppfylla kraven nedan.
  6. Klicka på Spara.