Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Återställ lösenordet för min Gen 4-server

Så här återställer eller ändrar du lösenordet för din Generation 4 VPS eller Dedicated Server.

Titta på en kort video av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter och sedan på Hantera bredvid den Generation 4-server som du vill använda.
  3. I kontots kontrollpanel väljer du Inställningar högst upp på sidan.
    välj inställningar
  4. Klicka på Hantera bredvid Inloggningsuppgifter i avsnittet Åtkomst .
  5. Skriv in och bekräfta det nya lösenordet. Ditt lösenord måste uppfylla kraven nedan.
  6. Klicka på Spara.

Visa mig