Återställ lösenordet

Du kan återställa din FTP eller ditt panellösenord i Gateway för följande typer av konton:

• cPanel delade värdtjänster
  • Parallels Plesk delade värdtjänster

(Inte du?)

Återställ FTP/panellösenord

1. I brickan för det önskade kontot, klicka på Inställningar.
  2. Klicka på fliken Lösenord.
  3. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på Ändra lösenord.

Nästa steg

• Börja använda ditt konto genom att klicka på Hantera i dess bricka.

Andra typer av konton

Om du vill återställa lösenordet för andra typer av konton använder du följande artiklar: