Återställ en webbplats från en cPanel-säkerhetskopia i Linux-värdtjänster

Du kan återställa en hackad eller skadad webbplats från en säkerhetskopia. Hur du utför återställningen beror på hur du skapade säkerhetskopian:

Jag använde ... Så här återställer du webbplatsen ...
En manuell säkerhetskopia som jag har gjort i cPanel Följ stegen i den här artikeln
Säkerhetskopiering av webbplats SeÅterställ min webbplats med Säkerhetskopiering av webbplats
En lokal säkerhetskopia (jag har säkerhetskopian på min dator) Se Ladda upp dina filer via FTP

OBS! Ingen säkerhetskopia? Kontakta en GoDaddy-guide för hjälp.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. Klicka på Säkerhetskopiera på avsnittet Filer på cPanels startsida.
  5. I området Återställ en säkerhetskopia av hemkatalogen , klicka på Bläddra och välj sedan säkerhetskopian (filnamnet slutar på tar.gz ) på din lokala dator.
  6. Klicka på Ladda upp . cPanel startar återställningen och när den är klar ser du en (lång) lista över alla filer som har återställts.