Återställ en databas i mitt Linux-värdtjänstkonto

Om din databas har hackats eller skadats kan du återställa din databas från en manuell cPanel-säkerhetskopia.

OBS! Dessa steg förutsätter att du har skapat en manuell säkerhetskopieringsfil i cPanel. Om du inte har en säkerhetskopia kontaktar du en GoDaddy-guide för hjälp . Om du har Säkerhetskopiering av webbplats, seÅterställ min webbplats med Säkerhetskopiering av webbplats för att återställa din databas.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. Klicka på Säkerhetskopiera i avsnittet Filer på cPanels startsida.
  5. Klicka på Bläddra under Återställ en MySQL-databas-säkerhetskopia och välj sedan SQL-filen för säkerhetskopior på din lokala dator.
  6. Klicka på Ladda upp .