Återställ e-postkonton för användare

Du kan återställa ett användarkonto upp till 30 dagar efter att det har tagits bort. Användare kan bara återställas till samma eller högre plan och de måste vara i samma GoDaddy-konto som de togs bort från. När det återställs återställs även eventuella alias kopplade till användarkontot.

OBS! Om ditt borttagna konto testades gratis, måste du först köpa en E-post - Basplan eller högre innan du kan följa de här stegen.

1. Logga in på din E-post & Office-kontrollpanel (använd ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy).
  2. Välj Lägg till användare .
    Lägg till användarknapp med personikon
  3. Välj samma domän som e-postkontot som togs bort och välj sedan Fortsätt .
  4. Ange samma e-postadress som det raderade kontot.
  5. Ange ett förnamn och efternamn (de behöver inte vara samma som det borttagna kontot).
  6. För kontotyp väljer du samma eller högre abonnemangstyp. Ett fel kan visas om du väljer en lägre plan än vad det tidigare kontot använde.
  7. Ange följande:
    • Dela kontakter och filer med : Det här visas endast om du har andra tillgängliga domäner eller flera användare att konfigurera. Om du har delat kontakter och filer i det borttagna kontot fungerar de fortfarande i det återställda kontot.
    • Administratörsbehörighet : Dina admininställningar återställs till vad kontot var tidigare. Så om kontot var administratör återställs det som administratörskonto igen.
    • Lösenord : Om det här kontot är för dig, eller om du vill skapa ett lösenord för användaren, anger du ett lösenord. Det kan vara vad som tidigare använts eller något helt annat.
    • Skicka kontoinformation till : All kontoinformation, som när den är klar, kommer att skickas till e-postadresserna som användes i föregående konto.
  8. Välj Skapa .
  9. OBS! Om du ombeds att flytta ditt e-postmeddelande väljer du Nej, Tack för att fortsätta. Du kan se detta meddelande om din domän används med en annan e-posttjänst.

10. Du får frågan om du vill återställa kontot. Välj Ja, återställ och välj sedan OK .
    Markerat Ja, återställ jane@coolexample.com

Det kan ta upp till en dag innan kontot återställs. Vi skickar ett e-postmeddelande till dig när kontot är klart genom att använda de adresser som anges i Skicka kontoinformation till .