Återställ e-postkonton för användare

Du kan återställa ett e-postkonto för användare upp till 30 dagar efter det att det har tagits bort. Konton kan bara återställas till samma eller högre plan. När det återställs återställs även eventuella alias som är kopplade till kontot.

OBS! Om ditt borttagna konto ingick i en Startpaket för e-post måste du först köpa en e-postbaserad e-postplan eller en högre plan innan du kan följa dessa steg. Jämför planer för att se vilket alternativ som passar bäst för ditt företag.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Lägg till användare .
    Knappen Lägg till användare med personikonen
  3. Välj samma domän som e-postkontot som togs bort och välj sedan Fortsätt .
  4. Ange samma e-postadress som det raderade kontot.
  5. Ange ett förnamn och efternamn (de behöver inte vara samma som det borttagna kontot).
  6. För kontotyp väljer du samma eller högre abonnemangstyp. Ett fel kan visas om du väljer en lägre plan än vad det tidigare kontot använde.
  7. Ange följande:
    • Dela kontakter och filer med : Det här visas endast om du har andra tillgängliga domäner eller flera användare att konfigurera. Om du har delat kontakter och filer i det borttagna kontot fungerar de fortfarande i det återställda kontot.
    • Administratörsbehörighet : Dina admininställningar återställs till vad kontot var tidigare. Så om kontot var administratör återställs det som administratörskonto igen.
    • Lösenord : Om det här kontot är för dig, eller om du vill skapa ett lösenord för användaren, anger du ett lösenord. Det kan vara vad som tidigare använts eller något helt annat.
    • Skicka kontoinformation till : All kontoinformation, som när den är klar, kommer att skickas till e-postadresserna som användes i föregående konto.
  8. Välj Skapa .
  9. Du får frågan om du vill återställa kontot. Välj Ja, återställ och välj sedan OK .
    Markerat Ja, återställ jane@coolexample.com

Det kan ta upp till en dag innan kontot återställs. Vi skickar ett e-postmeddelande till dig när kontot är klart genom att använda de adresser som anges i Skicka kontoinformation till .