Återställ ditt FTP-lösenord:

Du kan återställa eller ändra autentiseringsuppgifterna du använder för att logga in på ditt konto via FTP, vilket innebär att du kan ladda upp filer till ditt konto med hjälp av en FTP-klient.

Så här återställer eller ändrar du inloggningsuppgifterna för ditt värdtjänstkonto

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Logga in på Gateway med inloggningsuppgifterna för ditt GoDaddy-konto.
  4. Klicka på Inställningar under domännamnet för den användare som du vill ändra.
  5. Ange ett Nytt lösenord för cPanel och klicka sedan på Ändra lösenord.

Du kan inte ändra det primära FTP-kontots användarnamn i cPanel.

Om du vill ändra lösenordet för de av dina FTP-användare som inte är primära användare, logga in på cPanel (mer info) och klicka på FTP-konton.