Ändra mitt primära FTP-lösenord i Linux-värdtjänster

Du behöver ditt FTP-användarnamn och lösenord för att ladda upp filer till ditt Linux-värdtjänstkonto med en FTP-app. Detta användarnamn och lösenord är samma som din cPanel-inloggning och ditt lösenord.

När vi konfigurerade ditt Linux-värdtjänstkonto (kallas även "provisioning") genererade vi ett cPanel-inloggningsnamn och lösenord för att konfigurera cPanel för ditt konto. Du kan inte ändra ditt cPanel-inloggningsnamn och vi visar inte lösenordet av säkerhetsskäl. Följ dessa steg för att ändra ditt cPanel-lösenord till något du känner till.

OBS! Dessa steg ändrar lösenordet för den "primära" FTP-användaren - det är du som kontoägare. Om du har lagt till en annan FTP-användare, som din webbdesigner / utvecklare, följ stegen iRedigera FTP-användare i mitt Linux-värdtjänstkonto för att ändra uppgifterna.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster väljer du Hantera bredvid det Linux-värdkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. Gå till kontots kontrollpanel och välj Ändra under Inställningar bredvid ditt lösenord .
    välj ändra
  4. Ange ett nytt lösenord , bekräfta det och välj sedan Ändra lösenord .

Relaterade steg

Nästa steg

• För att logga in direkt på cPanel går du till https: // myDomainName / cpanel , där "myDomainName" är din domän med dess .tld, som exempel.com. Du behöver din cPanel-inloggning och ditt nya lösenord.
  • Du kan använda en FTP-app (som FileZilla) för att ansluta till ditt värdkonto med detta användarnamn och lösenord.