Återställ ditt FTP-användarnamn och lösenord

Du kan återställa eller ändra autentiseringsuppgifterna du använder för att logga in på ditt konto via FTP, vilket innebär att du kan ladda upp filer till ditt konto med hjälp av en FTP-klient.

Så här återställer eller ändrar du inloggningsuppgifterna för ditt värdtjänstkonto

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Klicka på FTP-åtkomst.

Om ikonen inte syns, klicka på Visa fler i avsnittet för det önskade domännamnet och klicka sedan på FTP-åtkomst.

5. Klicka på FTP-användaren du vill ändra i kolumnen Namn.
  6. Ange de nya inloggningsuppgifterna du vill använda och klicka på OK.