Använda TXT-poster med Office 365 för ett domännamn hos ett annat företag

Eftersom ditt domännamn hanteras av en annan registrator eller i ett annat konto måste vi försäkra oss om att du verkligen äger domänen.

För att kunna bekräfta din domän behöver du skapa en s.k. TXT-post i din domäns DNS. Du hittar mer information om DNS i Vad är DNS?.

Det här behöver du för att skapa en TXT-post:

• Inloggningsuppgifter – För att TXT-posterna för din domän ska kunna skapas måste du logga in hos det företag som hanterar din domän och hämta information om hur du skapar en TXT-post.
  • TXT-posterDu behöver den TXT-post som medföljde Microsoft® Office 365 från GoDaddy-kontot.

Första gången kan det ta 24–36 timmar innan uppdateringen av TXT-posten är klar.

Så här gör du om du vill att GoDaddy ska kontrollera dina TXT-poster

När du har skapat dina TXT-poster kan du logga in på ditt konto hos oss för att bekräfta det.

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Office 365 E-post och produktivitet och klicka sedan på Hantera bredvid den plan du vill använda.
  3. Om det går kan du välja din domänleverantör och klicka på Jag har ställt in min TXT-post. Räkningen, tack!

Nu när vi har bekräftat ditt domännamn måste du ställa in MX-, CNAME- och SRV-posterna så att din e-post kan dirigeras till rätt plats.

Mer information om hur du skapar de här posterna finns i Skapa DNS-poster för Office 365 med ett domännamn hos ett annat företag.