Verifiera att jag äger domänen hos ett annat företag

Om du vill konfigurera din Microsoft 365-e-postadress med en domän hos ett annat företag (inte med GoDaddy) måste du ändra dina DNS-inställningar två gånger: först med en TXT-verifieringspost för att bekräfta ditt domänägarskap och därefter med resten av din Microsoft 365 DNS-poster för att använda din domän med Microsoft 365.

Steg 1: Hitta din TXT-post

Leta först efter TXT-postvärdet i din e-post & Office-instrumentpanel. (Om du har kommit till den här artikeln från sidan ”Verifiera att du äger domänen”, gå vidare till nästa avsnitt).

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Längst upp på instrumentpanelen visas en banner som säger att vi inte kan skapa din e-post förrän du har verifierat din domän. Välj Hjälp mig att åtgärda detta. Du ser en sida med din TXT-post.
    Hjälp mig att fixa detta i banner på instrumentpanelen.

Steg 2: Lägg till och uppdatera din TXT-post

1. Logga in på ditt konto med din nuvarande DNS-värd.
  2. Hitta var du vill lägga till en TXT-post. (Nedan finns anvisningar om hur du uppdaterar dina DNS-poster för leverantörer som kunder ofta använder.)
  3. Ange TXT-posten som du hittade i din e-post & Office-instrumentpanelen tidigare .
  4. Bekräfta din TXT-post genom att gå tillbaka till E-post & Office Dashboard och välj Jag är klar .

De flesta DNS-ändringar börjar gälla inom en timme men kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt. När domänägarskapet har verifierats ser du resten av anvisningarna för att fortsätta konfigurera din Microsoft 365-e-post.