Använda övervakningslistan

I övervakningslistan kan du spåra domännamn på GoDaddy Auktioner. Visa aktuellt pris, begärt pris, antalet bud som lagts på domännamn och auktionens sluttid.

Du kan använda bevakningslistan från en webbapp eller använda GoDaddy Investerare-appen för att spåra utgångsauktioner på din mobila enhet .

Lägg till domäner i din bevakningslista med hjälp av webbappen

1. Logga in på GoDaddy Auktioner.
  2. Sök efter det domännamn du vill titta på. Mer information finns iSöker efter domäner i GoDaddy Auktioner .
  3. Klicka på ett domännamns plus (+) -ikon för att visa dess listningsinformation.
  4. Klicka på domännamnets klockikon för att lägga till i din bevakningslista . Klockikonen blir blå.

Visa och lägg bud från din bevakningslista med hjälp av webbappen

1. Logga in på GoDaddy Auktioner.
  2. Gå till Budlista och välj Bevakning .
  3. Ange det belopp du vill bjuda eller erbjuda i kolumnen Lägg bud / erbjudande i domännamnet.
  4. Välj det som du har läst och godkänn alla tjänsteavtal som visas och klicka sedan på Skicka bud / erbjudanden .

Visa och lägg bud från din bevakningslista med Investor Mobile-appen

1. Tryck på ikonen Investor-app på din mobila enhet.
  2. Tryck på fliken Watching.
  3. Tryck på den domän du vill lägga bud på.
  4. I fältet Ditt bud accepterar du det lägsta budet som redan är ifyllt eller anger ett nytt proxybud.
  5. Ditt proxybudbelopp måste vara högre än minimibudbeloppet.

6. Tryck på Lägg bud för att skicka ett nytt bud, eller om du vinner och vill höja ditt bud och lägga ett proxy trycker du på Höj bud .
  7. Mer information