GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Använd en färgpalett på din GoDaddy Studio-design

När du ändrar färger i ditt GoDaddy Studio-projekt sparar du tid genom att använda palettverktyget för att tillämpa en uppsättning färger på en gång.

Alla GoDaddy Studio-kunder har en fördefinierad uppsättning färgpaletter att välja mellan, medan PRO-kunder också har tillgång till sina egna sparade paletter.

Så här fungerar det.

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Längst ner på skärmen väljer du Projekt och sedan det projekt du vill arbeta med.
  3. Tryck på Palett längst ned till höger på skärmen.
  4. Tryck eller bläddra till en färgpalett du vill ha. Om du väljer en färgpalett tillämpas paletten på alla sidor. Om du vill se de olika färgkombinationerna som finns i en palett trycker du på paletten flera gånger.

Relaterad information