Använd ändringar manuellt för att förbättra min webbplats sökrankning

Ibland kan vi inte släppa sökfraserna direkt på din webbplats eftersom vi inte har tillgång till webbplatsens kod. I de fallen skapade vi steg-för-steg-instruktioner som gör det enkelt för dig att göra det själv. När du är klar kommer din webbplats att vara optimerad med de nyckelord som vi har valt åt dig.

1. När du är klar med guiden för sökmotorsynlighet och ser det fantastiska jobbet! Klicka på Hämta ändringar .
    Klicka på Ladda ner ändringar
  2. När filen laddas ned öppnar du filen och följer anvisningarna för vilka ord som ska läggas till eller ersättas med specifika termer.