Hanterad WordPress Hjälp

Anslut till min Hanterade WordPress-server med SSH (Secure Shell)

När du har aktiverat SSH på ditt Hanterade WordPress-konto följer du dessa allmänna steg för att ansluta via SSH med hjälp av en klient.

Obs! De exakta stegen för anslutning via SSH beror på vilken SSH-klient du använder (vi rekommenderar PuTTy för Windows eller Terminal för macOS). Du hittar mer information i dokumentationen till PuTTy eller Terminal.

Innan du följer de här stegen behöver du den här informationen:

Har du all information? Nu sätter vi igång!

1. Starta SSH-klienten.
  2. Ange värden (ditt domännamn eller IP-adress) och port 22 för att ansluta till SSH.
  3. När du blir ombedd anger du ditt primära FTP-användarnamn och -lösenord.

Obs! Vi ger information om hur vissa produkter från tredje part används. Vi varken rekommenderar eller stöder sådana produkter och tar inte heller något ansvar för dessa produkters funktioner eller pålitlighet. Varumärken och logotyper från tredje part är registrerade varumärken som tillhör respektive ägare. Med ensamrätt.