Hanterad WordPress Hjälp

Anslut till min Hanterade WordPress-bloggserver med SSH (Secure Shell)

När du har aktiverat SSH på ditt Managed WordPress-konto följer du dessa steg för att ansluta till din server via en SSH-app.

Obligatoriskt: Du behöver följande för att slutföra dessa steg:

Har du all information? Nu sätter vi igång!

1. Starta din SSH-app.
  2. Ange värdnamn (IP-adress) och port (22 för SSH) i fälten som anges.
  3. När du blir ombedd anger du ditt FTP-användarnamn och -lösenord.

Obs! De exakta stegen för att ansluta med SSH beror på vilken SSH-app du använder. Läs mer i dokumentationen till PuTTY eller Terminal.