Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Anslut till min Hanterade WordPress-server med SSH (Secure Shell)

När du har aktiverat SSH på ditt Hanterade WordPress-konto följer du dessa allmänna steg för att ansluta via SSH med hjälp av en klient.

Obligatoriskt: Du behöver följande för att slutföra dessa steg:

Har du all information? Nu sätter vi igång!

1. Starta din SSH-klient.
  2. Ange Värd (ditt domännamn eller IP-adress) och Port (22 för SSH) för att upprätta SSH-anslutningen.
  3. När du blir ombedd anger du ditt FTP-användarnamn och -lösenord .

Mer information

• De exakta stegen för anslutning via SSH beror på vilken SSH-klient du använder. Se mer dokumentation för PuTTy eller Terminal .
  • Hitta vanliga SSH-kommandon för din WordPress-webbplats i WP-CLI-handboken .