VPS4-värdtjänster Hjälp

Anslut till min Generation 4 Windows-server via Fjärrskrivbord

Du kan använda Microsofts Fjärrskrivbordsanslutning för att hantera din Windows Generation 4-server.

OBS! Om din server är Hanterad eller Fullt hanterad kan du vara tvungen att aktivera administratörsåtkomst innan du kan ansluta via Fjärrskrivbord.

1. Starta Fjärrskrivbordsanslutning på din Windows-dator.
  2. Ange IP-adressen för din Generation 4-server och klicka på Anslut.
  3. Ange din servers Användarnamn och Lösenord när du tillfrågas och klicka sedan på OK.