Anslut din webbplats till Instagram

Genom att lägga till ditt Instagram-flöde på din webbplats kan du visa upp dina inlägg och skapa en mer uppkopplad upplevelse för personer som besöker din webbplats.

Obligatoriskt: Innan du börjar måste du ha ett professionellt Instagram-konto (företag eller skapare), du måste ha ett företagskonto på Facebook och du måste ansluta Instagram-företagskonton och Facebook-konton till varandra.

Gå till sidan Planer och priser för att se om möjligheten att ansluta till Instagram finns tillgänglig på plannivå, språk och land.

1. Kontrollera att du har anslutit webbplatsen till Facebook. Annars gör du det.
  2. Gå till GoDaddy produktsida.
  3. Öppna din webbplats.
    • För Website Builder: Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid din webbplats.
    • För digital marknadsföring: Rulla ner till Onlinemarknadsföring och välj Hantera bredvid din webbplats.
  4. Nu kan du ansluta till Instagram.
    • För Website Builder: Från din kontrollpanelsvy väljer du Marknadsföring > Instagram på menyn.
      Från kontrollpanelen går du till Marknadsföring och sedan på Instagram
    • För digital marknadsföring: Från din kontrollpanelsvy väljer du Sociala medier och listningar > Instagram från menyn.
      Från kontrollpanelen går du till Social & Listing och sedan Instagram
  5. Välj Anslut med Facebook.
  6. Välj den Instagram-profil du vill ansluta.