Ange din PayPal API-signatur

Med API-signaturen kan PayPal kommunicera med Prenumerationer och är nödvändigt för att avbeställa eller avbryta Prenumerationer som använder PayPal Standard. När dina API-uppgifter har lagts till i dina betalningsinställningar för PayPal kan du Hantera prenumerationer .

Var medveten om att PayPal erbjuder både ett API-certifikat och en API-signatur. Du måste använda API-signaturen .

Obligatoriskt: WooCommerce-prenumerationer är ett premium-WooCommerce-tillägg som ingår i WordPress E-handelshotell eller som ett fristående köp.

Skapa dina API-uppgifter för PayPal Standard:

1. Logga in på ditt PayPal-konto .
  2. Gå till Kontoinställningar > Kontoåtkomst
  3. Under API-åtkomst väljer du Uppdatera .
  4. Välj Hantera API-autentiseringsuppgifter under NVP / SOAP API-integration (klassisk).
  5. Välj Begär API-signatur om din kundvagn eller lösningsleverantör har bett om ett API-användarnamn, lösenord och signatur eller om du utvecklar en anpassad kundvagn.
  6. Godkänn och skicka .

Lägg till dina API-uppgifter i PayPal Standardinställningar:

1. Logga in på WordPress.
  2. Gå till WooCommerce > Inställningar > Betalningar > PayPal Standard - PayPal .
  3. Lägg till ditt Live API-användarnamn, Live API-lösenord och Live API-signatur under API-inloggningsuppgifter.
    PayPal Hantera API-autentiseringsuppgifter
  4. Spara ändringar .