Ladda ner och installera Office-appar för Android

Behåll produktiviteten med Office-appar på din Android-enhet. Om du har paketen Online Företag Grund, Företag Grund eller Företag Professionellt behöver du ladda ner respektive Office-app var för sig från Google Play Store.

1. I Office-appen får du Microsoft Word, Excel och PowerPoint på ett och samma ställe, och den går att ladda ner till Android. Du kan hämta Microsoft Office genom att använda mobilkameran och skanna den här QR-koden.
    gd qr-kod för nedladdning av microsoft office-app
  2. Om du vill ladda ner fler appar eller skaffa dem var för sig kan du välja appen du vill ha och installera den:
  3. Öppna appen och välj sedan Logga in.
  4. Ange din e-postadress för Microsoft 365.
  5. Välj Nästa.
  6. Du dirigeras till en annan inloggningssida för att ange ditt lösenord.
  7. Välj Logga in.

Beroende på hur många filer och mappar du har kan det ta flera minuter att synkronisera allt. När synkroniseringen har slutförts kan du komma åt, skapa och dela alla dina dokument.