Webbplatsverktyg Hjälp

Ändra webbplatsprofil

Som standard används den e-postadress som är kopplad till ditt konto på webbplatsens profil, tillsammans med webbplatsens namn och den fysiska adress som du angav när du började använda webbplatsen. Du kan ändra den informationen om du vill.

1. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  2. Klicka på panelen Webbplatsinställningar.
    klicka på panelen Webbplatsinställningar
  3. Klicka på Webbplatsprofil.
  4. Ändra din profilinställning. Din webbplats nuvarande adress uppdateras automatiskt när du ändrar Webbplatsnamnet. (Se Koppla min webbplats till en annan domän.)
    redigera webbplatsprofil
  5. När du är klar klickar du på vänsterpilen tills du kommer tillbaka till huvudfönstret.
  6. Klicka på huvudfönstret till höger och klicka sedan på Klar (mobil) eller Förhandsgranska (stationär dator/surfplatta).
  7. Slutligen klickar du på Publicera webbplats(mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).