Ändra webbplatsprofil

Som standard används den e-postadress som är kopplad till ditt konto på webbplatsens profil, tillsammans med webbplatsens namn och den fysiska adress som du angav när du började använda webbplatsen. Du kan ändra den informationen om du vill.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på knappen med tre streck högst upp till vänster.
    Klicka på knappen med tre streck högst upp till vänster
  3. Klicka på Inställningar på sidomenyn.
    klicka på inställningar
  4. Klicka på Webbplatsprofil i Inställningar.
    klicka på webbplatsprofil
  5. Ändra profilinställningarna, men tänk på att om du ändrar Namn på webbplatsen, så ändras också webbplatsens aktuella .godaddysites.com-adress. (Se Ändra webbplatsdomän.)
    redigera webbplatsprofil
  6. När du är klar klickar du på vänsterpilen tills du kommer tillbaka till knappen med tre streck.
  7. Klicka på huvudfönstret till höger och klicka sedan på Klar (mobil) eller Förhandsgranska (stationär dator/surfplatta).
  8. Slutligen klickar du på Publicera webbplats(mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).