Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ändra värdnamnet för min Gen 4-server

Så här ändrar du värdnamnet för din Generation 4 VPS eller Dedicated Server.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. I ditt Mina produkter sidan klickar Servrar, och bredvid Generation 4 server som du vill byta namn på, klicka på Hantera.
  3. I kontots kontrollpanel väljer du Inställningar högst upp på sidan.
    välj inställningar
  4. I Server- delen bredvid Värdnamn klickar du på Ändra .
  5. Ange ett nytt värdnamn i fältet Servervärdnamn och klicka sedan på Spara. Värdnamnet måste uppfylla kraven innan du kan spara det. När du har sparat ändringarna visas det nya värdnamnet i avsnittet Inställningar.

OBS! Om du använder Plesk med Windows måste du starta om servern innan det nya värdnamnet visas i Plesk.