Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra värdnamnet för min Gen 4-server

Så här ändrar du värdnamnet för din Generation 4 VPS eller Dedicated Server.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. I ditt Mina produkter sidan klickar Servrar, och bredvid Generation 4 server som du vill byta namn på, klicka på Hantera.
  3. I kontots kontrollpanel väljer du Inställningar högst upp på sidan.
    välj inställningar
  4. I Server- delen bredvid Värdnamn klickar du på Ändra .
  5. Ange ett nytt värdnamn i fältet Servervärdnamn och klicka sedan på Spara. Värdnamnet måste uppfylla kraven innan du kan spara det. När du har sparat ändringarna visas det nya värdnamnet i avsnittet Inställningar.

OBS! Om du använder Plesk med Windows måste du starta om servern innan det nya värdnamnet visas i Plesk.