Ändra värdnamn för min Generation 4-server

Så här ändrar du värdnamnet för din Generation 4-server.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter och sedan på Hantera bredvid den server som du vill byta namn på.
  3. Klicka på Ändra bredvid Värdnamn i avsnittet Inställningar.
  4. Ange ett nytt värdnamn i fältet Servervärdnamn och klicka sedan på Spara. Värdnamnet måste uppfylla kraven innan du kan spara det. När du har sparat ändringarna visas det nya värdnamnet i avsnittet Inställningar.