|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra språk för mitt GoDaddy-konto

Du kan ändra vilket språk ditt konto och dina produkter visas på.

  1. huvudsidan för GoDaddy , bläddra ner till sidfoten och klicka på aktuellt land och språk:
    Aktuellt land och språk
  2. Välj det land eller språk du föredrar att använda. Ditt GoDaddy-konto och produktgränssnitt uppdateras omedelbart till det nya valda språket.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.