Ändra mitt Generation 4-servernamn

Så här ändrar du servernamn för din Generation 4-server.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på Hantera bredvid den server som du vill byta namn på.
  4. Klicka på Ändra bredvid Servernamn i avsnittet Inställningar.
  5. Ange ett namn för servern. Servernamnet måste vara mellan 1 och 50 tecken och måste innehålla endast bokstäver, siffror, mellanrum, punkter eller streck.
  6. Klicka på Spara. Det nya servernamnet visas i listanInställningar.