Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra mitt Gen 4-servernamn

Så här ändrar du servernamnet för din Generation 4 VPS eller Dedicated Server.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på Hantera bredvid den Generation 4-server som du vill byta namn på.
  4. I kontots kontrollpanel väljer du Inställningar högst upp på sidan.
    välj inställningar
  5. I Server- delen bredvid Servernamn klickar du på Ändra .
  6. Ange ett namn för servern. Servernamnet måste vara mellan 1 och 50 tecken och måste innehålla endast bokstäver, siffror, mellanrum, punkter eller streck.
  7. Klicka på Spara. Det nya servernamnet visas i listanInställningar.