Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra min webbplatsprofil

Som standard används den e-postadress som är kopplad till ditt konto på webbplatsens profil, tillsammans med webbplatsens namn och den fysiska adress som du angav när du började använda webbplatsen. Du kan ändra den informationen om du vill.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsredigeraren.
  4. Välj Inställningar.
  5. Välj Basinformation och uppdatera ditt namn, adress, telefonnummer eller företagskategori.
  6. Välj Klar .
  7. Om du vill uppdatera telefonnumret på webbplatsens rubrik väljer du Webbplats och sedan rubrik. Rulla ner för att uppdatera ditt telefonnummer. Välj Klar igen.
  8. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .