Ändra min leveransmetod

Din onlinebutik ställs in automatiskt med gratis frakt, men du kan lägga till olika fraktmetoder: schablonbelopp, viktbaserade eller transportberäknade metoder. När kunder checkar ut i din butik ser de fraktmetoderna du har valt samt eventuella fraktkostnader i deras orderöversikt.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen eller butiken.
  3. Gå till din instrumentpanel inställningar och välj Frakt .
  4. Notera: Uppstart Personlig upphämtning , om det är ett val du erbjuder, från det här avsnittet. Klick Lägg till till höger om rutan Personlig upphämtning. I popup-fönstret fyller du i de begärda fälten och trycker på Spara .

5. Klick Lägg till i det övre högra hörnet.
    Klicka på Lägg till
  6. Välj din fraktmetod (er):

Grundläggande leveransmetoder

1. Klicka på Add (Lägg till) bredvid Basic Shipping Methods (Basfrakt).
    • Gratis frakt: Ange ett lägsta belopp för en beställning för att få gratis frakt.
    • Standardpris per beställning: Ladda dina kunder en förutbestämd pris så att de vet exakt vad deras totala fraktkostnad kommer att bli.
    • Viktbaserad: Ladda dina kunder frakt baserat på vikten på den / de artiklarna du skickar.
  2. Under Vad kunder ser när de väljer den här metoden , notera den genomsnittliga leveranstiden.
  3. Fyll i alla önskade fält och klicka Spara .

Speditörsberäknade fraktmetoder

1. Klick Lägg till bredvid en av Transportörberäknade fraktmetoder , som kan användas för att skicka inhemska och internationella beställningar. USPS och UPS är endast tillgängliga för amerikanska handlare.
    • United States Postal Service (USPS): Välj vilka USPS-fraktalternativ du vill erbjuda. Om du behöver mer information, klicka på Läs mer länkar för att besöka USPS målsida där metoderna beskrivs.
    • United Parcel Service (UPS): Du måste ha en UPS-åtkomstnyckel att använda denna metod. Registrera dig för ett UPS-konto för att få din åtkomstnyckel. När du har lagt till din åtkomstnyckel fyller du i Stöd service fält och bestäm hur du vill boxa dina produkter under Fraktlådor .
    • Klicka på Spara.

Notera: Klicka på för någon av ovanstående metoder Redigera bredvid Alla länder / regioner att välja var fraktmetoden kommer att finnas tillgänglig. (Om du väljer USA väljer du vilka stater som ska inkluderas.)
Klicka på Redigera bredvid Alla länder / regioner

Relaterat steg

• Dina ändringar sparas automatiskt, så när du är redo, publicera din webbplats för att göra dina förändringar live.