Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra min fraktmetod

Din onlinebutik skapas automatiskt med gratis frakt, men du kan lägga till olika fraktmetoder: schablonbelopp, viktbaserad eller speditörsberäkning. När kunderna går till kassan i din butik kommer de att se de fraktmetoder du har valt samt eventuella fraktavgifter i deras orderöversikt.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen eller butiken.
  3. Från kontrollpanelen går du till Inställningar och väljer Frakt .
  4. OBS! Konfigurera personlig hämtning i det här avsnittet, om det är ett val du erbjuder. Klicka på Lägg till till höger om rutan Personlig hämtning. I popup-fönstret fyller du i önskade fält och trycker på Spara .

5. Klicka på Lägg till i det övre högra hörnet.
    Klicka på Lägg till
  6. Välj fraktmetod:

Grundläggande leveransmetoder

1. Klicka på Add (Lägg till) bredvid Basic Shipping Methods (Basfrakt).
    • Gratis frakt: Ange ett lägsta belopp för en beställning för att få gratis frakt.
    • Fast pris per beställning: Debitera dina kunder en förutbestämd pris så att de vet exakt vilken fraktkostnad de får.
    • Viktbaserad: Debitera dina kunder frakt baserat på varans eller varornas vikt.
  2. Ange genomsnittlig leveranstid under Vad kunder ser när de väljer den här metoden.
  3. Fyll i önskade fält och klicka på Spara .

Speditörsberäknade fraktmetoder

1. Klicka på Lägg till bredvid Fraktmetoder , som kan användas för att skicka inrikes och utrikes order. USPS och UPS är endast tillgängliga för återförsäljare i USA.
    • United States Postal Service (USPS): Välj vilka USPS-fraktalternativ du vill erbjuda. Om du behöver mer information, klicka på Lär dig mer- länkarna för att gå till USPS målsida där metoderna beskrivs.
    • United Parcel Service (UPS): Du måste ha en UPS-åtkomstnyckel för att kunna använda den här metoden. Registrera dig för ett UPS-konto för att få din åtkomstnyckel. När du har lagt till din åtkomstnyckel fyller du i fältet Support och tjänster och bestämmer hur du vill packa dina produkter under Fraktlådor .
    • Klicka på Spara.

OBS! För någon av metoderna ovan, klicka på Redigera bredvid Alla länder / regioner för att välja var fraktmetoden ska finnas tillgänglig. (Om du väljer USA väljer du vilka stater som ska ingå.)
Klicka på Redigera bredvid Alla länder / regioner