Ändra ett teckensnitt i GoDaddy Studio

I vårt teckensnittsbibliotek hittar du hundratals teckensnitt som hjälper ditt innehåll att sticka ut. Följ stegen för att ändra teckensnitt i dina projekt:

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Längst ner på skärmen trycker du på Projekt och väljer sedan det projekt du vill arbeta med.
  3. Välj den text du vill ändra.
  4. Tryck på Redigera på bannern som visas. Du kan välja bland en uppsättning tillgängliga teckensnitt eller bläddra bland fler teckensnitt i teckensnittsbiblioteket.
  5. Om du vill bläddra bland fler teckensnitt trycker du på pilen uppåt i nedre vänstra hörnet. Teckensnittsbiblioteket öppnas.

Bläddra i teckensnitt

6. Tryck på teckensnittssamlingen du vill öppna.
  7. Tryck på ett teckensnitt. Teckensnittet laddas ner till ditt bälte och din text på redigeringsytan uppdateras.
  8. Tryck på bockmarkeringen längst upp till höger för att spara dina ändringar.

Gå till teckensnittsbiblioteket

Relaterade steg:

Mer info